Inici > Quan neix

Quan neix


Des de l’any 2000, Escenaris s’ha consolidat com el programa de televisió més veterà dedicat al món del teatre, la música, la dansa i el circ del nostre país, amb un interès especial per les activitats que generen els teatres municipals. Al llarg d’aquests deu anys, Escenaris ha enregistrat més de 1300 obres de teatre i entrevistat més de 400 actors.

Així, s’ha fet ressò d’espectacles com Urtain, de la companyia Animalario; Hamlet, sota la direcció d’Oriol Broggi; La casa de Bernarda Alba, dirigida per Lluís Pasqual; Rock & Roll, dirigida per Àlex Rigola; Els nois d’Història, dirigida i protagonitzada per Josep Maria Pou; Boscos endins, de Dagoll Dagom; La forma de les coses, dirigida per Julio Manrique, i Don Giovanni, a càrrec dels Amics de l’Òpera de Sabadell, entre molts d’altres. També ha conversat amb nombrosos actors i actrius de l’escena catalana i espanyola, com Lluís Soler, Bruno Oro, Anabel Alonso, Santi Millán, Pep Cruz, Lloll Bertran, Sergi López, Fran Perea, María Galiana, i un llarg etcètera. Durant aquesta dècada, el programa també ha fet un seguiment constant de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega, el Festival Temporada Alta de Girona o els Premis Butaca.

El dia 21 d’octubre de 2010 s’ha emès el programa número 500, motiu pel qual es posa en marxa aquest nou web en el qual esteu navegant.

Cerca avançada

 

 

 

 

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl